Segueix-nos F Y T R

El Pi proposa alternatives a fer un centre temporal de migrants a s'Aranjassa

|

El Pi de Palma ha criticat el «secretisme» de les institucions en l'inici de les obres per la construcció d'un centre temporal de migrants a s'Aranjassa.

Segons ha valorat el president del partit a Palma, Josep Melià, aquest dissabte, «l'Ajuntament i la Delegació del Govern (espanyol) a les Balears han fet les coses sense consens, no han parlat amb les associacions de veïns de Sant Jordi i s'Aranjassa, ni han adoptat una actitud transparent ni de diàleg amb els afectats».

El president d'El Pi a Palma ha explicat que el lloc on s'està construint l'equipament «no és adequat perquè no reuneix les condicions mínimes. És un descampat sense ombra, no té connexió amb transport públic i està situat en una zona humida al costat d'una estació depuradora d'aigües residuals».

Així mateix, Melià ha anunciat que El Pi ha registrat un total de tres preguntes en el Parlament per a sol·licitar a la Conselleria de Medi Ambient si ha concedit una autorització per a fer aquesta instal·lació en una 'zona inundable', i ha afegit que «el que hauria de fer l'administració és plantejar-se si s'ha de mantenir el sistema actual, en qual els migrants són traslladats a la Península, o fer l'equipament en un altre lloc de Mallorca»

+ VIST