Segueix-nos F Y T R

Bel Busquets, vicepresidenta del Consell de Mallorca: «Deman a la companyia Uep Fly que rectifiqui i corregeixi aquest despropòsit»

|

Bel Busquets, vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística va reaccionar aquest dissabte a allò que ella mateixa va considerar un «despropòsit» de l'aerolínia Uep Fly.

Busquets va llançar públicament el següent missatge: «Respectar els mallorquins i les mallorquines, vol dir també respectar la seva llengua. Deman a la companyia Uep Fly que rectifiqui i corregeixi aquest despropòsit. Si ho desitgen, des del nostre departament de Política Lingüística els podem ajudar».

La vicepresidenta del Consell feia referència al fet que Uep Fly ha fet diverses comunicacions a les seves xarxes usant una mena de llengua catalana plena de faltes d'ortografia i barbarismes.

La més esperpèntica, de moment, de les comunicacions diu textualment: «Grassis p'es recibimiento. Espéràm vèros en colcún de nostros aéroplàns prest» i etiqueta l'illa d'Eivissa com a «Ibiza» i «eibissa».

+ VIST