Segueix-nos F Y T R

[VÍDEO] Fa una acció innòcua per assenyalar les llosques que tira la gent a terra i acaba denunciat per la policia i El Corte Inglés

|

Aquest dimecres matí, Miquel Garau, un seguidor de la campanya 'No més llosques en terra' ha realitzar una acció simbòlica i «eco-friendly», segons ell, que ha consistit en fer cercles a les llosques que hi ha en terra al carrer Aragó de Palma, a l'alçada dels magatzems 'El Corte Inglés'.

Segons explica l'activista anti-llosques, «ràpidament ha vengut el de seguretat i el cap de personal i han cridat a la Policia Nacional, pel que es veu, el guix embruta el carrer i deteriora un bé immoble 'el carrer' no així el milenar de llosques (no biodegradables i tòxiques) que allà he trobat».

L'activista ha explicat que li han requisat els guixos i guants («prova del delicte») i que l'han denunciat.

Segons explica Garau: «seguretat i cap de personal se m'han tirat quasi damunt, jo he continuat fent cercles. He hagut d'esquivar una potada a la mà, per sort no ha passat res i per la meva part aquí queda la cosa, ens hem disculpat un amb l'altre i llestos, sincerament, no tenc res personal en contra de ningú, només estic intentant resoldre un problema».

Garau explica que participa en la campanya que consisteix en «un xigarro, un cercle». «No fas mal a ningú, no utilitzes violència ni física ni verbal i a més a més el guix desapareix molt fàcilment amb un poc d'aigua, a més a més al ser un mineral no contamina».

Miquel Garau ha fet pública una còpia de la denuncia que ha interposat la policia espanyola contra ell i on figura com a 'fet denunciat': «deslluïment de bens immobles d'ús públic en haver realitzat pintades al terra de l'esmentat carrer amb guixos de colors, les quals han estat intervingudes».

+ VIST