Segueix-nos F Y T R

Salut contracta un nou hotel a Mallorca per a allotjar-hi visitants afectats per la Covid-19

|

La Conselleria de Salut i Consum comptarà a partir d’aquest dimecres amb un segon servei d’allotjament destinat a visitants afectats per la Covid-19 asimptomàtics o amb simptomatologia lleu sense residència a Mallorca. També serà destinat a allotjar-hi contactes estrets de persones afectades per fer l’aïllament o quarentena. Es tracta de l’Hotel Pabisa Sofía, de Platja de Palma.

A partir d’ara, l’Hotel Pabisa Sofía posa a disposició 50 de les 272 habitacions dobles i 56 habitacions individuals per a oferir un servei d’allotjament en règim de pensió completa. Al llarg de la propera setmana s’hi destinaran també la resta d’habitacions. L’empresa explotadora s’encarregarà de prestar els serveis de manteniment tècnic, de recepció i de seguretat durant tot el dia, de neteja, de llenceria, llum, aigua, gas i altres serveis essencials per al funcionament de les instal·lacions.

Amb aquesta contractació, el Servei de Salut compta amb 628 habitacions a Mallorca destinades a visitants afectats per la Covid-19: 328 a l’Hotel Pabisa Sofía i 300 a l’Hotel Bellver.

Cal destacar que totes aquestes contractacions es financen per mitjà del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de les Illes Balears, autoritzats per la Comissió Europea. Aquesta redistribució de les ajudes europees s’emmarca en la decisió de la Unió Europea de flexibilitzar l’ús dels fons de cohesió per a reforçar els sistemes sanitaris i la capacitat de resposta davant la crisi sanitària.

+ VIST