Segueix-nos F Y T R

Els treballadors del TIB mantenen la convocatòria de vaga

| |

Treballadors del TIB i l'empresa Moventis Illes no han aconseguit aquest dijous un acord en el Tribunal de Mediació i Arbitratge de Balears (Tamib) pel que es manté la convocatòria de vaga prevista.

«Lamentem que els usuaris vagin a veure's perjudicats per aquesta situació, però esperem que entenguin que la culpable i la que no està fent absolutament res per evitar-ho és l'empresa», han expressat des del Comitè d'Empresa.

Segons han explicat, l'empresa s'ha presentat en el Tamib «per a dir que no negociarà». «Amb la seva negativa a un intent de conciliació, Moventis llança irremeiablement a treballadors i usuaris a una vaga que no semblen voler evitar», han criticat.

El Comitè d'Empresa censura que «l'empresa s'ha presentat únicament per a fer xantatge de nou als treballadors dient que o es retirava la convocatòria o no negociarien res". "Ha estat precisament aquesta falta de voluntat negociadora de l'empresa la que va provocar la convocatòria de vaga», han assegurat.

Des del Comitè han destacat que estan oberts a la negociació «fins a l'últim minut», però que «l'empresa hauria de començar a tenir una veritable voluntat de solucionar el conflicte i posar al capdavant a gent capacitada per a això».

+ VIST