Segueix-nos F Y T R

El Servei d'Emergències alerta sobre pluges intenses a Felanitx i Santanyí

| |

El Servei d'Emergències 112 ha demanat extremar la precaució davant possibles pluges intenses, que podrien arribar als 70 litres per metre quadrat en una hora, als municipis mallorquins de Felanitx i Santanyí.

A través de xarxes socials, ha sol·licitat aquest dijous que es vagi alerta sobretot en les carreteres, nuclis urbans i zones pròximes a la mar.

A més, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que les Balears es mantenen en alerta taronja per precipitacions fortes o molt fortes i en alerta groga per tempestes fins a primeres hores de l'horabaixa.

Des del Consell de Mallorca han comunicat que la carretera de Manacor a Campos (Ma-14) estarà tancada -a l'altura de Cas Concos i Santanyí-, així com la carretera del port de Pollença al cap de Formentor (Ma-2210) -des del km 9 al km 19-.

També romanen tancades al trànsit la carretera de Santanyí a Colònia de Sant Jordi (Ma-6100) -a l'altura d'es Llombards des del km 5 al km 6,4- i la carretera de s'Alqueria Blanca (Ma- 4012) a l'altura de s'Alqueria a Calonge.

+ VIST