Segueix-nos F Y T R

Arriben més de 150 migrants en diverses barques a les costes de les Balears

| |

Un total de 13 barques amb 158 ocupants han estat interceptades des d'aquest diumenge de matinada en aigües de Mallorca, Eivissa i Cabrera, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

La primera localització d'una embarcació s'ha produït a les 01.55 hores en la Colònia de Sant Jordi, on han estat interceptats 9 homes.

Més tard, a les 02.37 hores, també a Mallorca han estat rescatades en el mar 13 persones, concretament al sud de Cala Figuera. Una altra embarcació ha arribat al mateix punt a les 03.15 hores amb 8 persones a bord.

També a les 03.15 hores, un total de 13 persones han estat localitzades a Sant Josep de sa Talaia (Eivissa). Des de la Delegació del Govern espanyol han destacat que hi havia 3 dones en aparent estat de gestació, les quals han estat traslladades a un centre hospitalari per a un reconeixement mèdic preventiu.

D'altra banda, 12 persones han estat rescatades d'una barca a Eivissa a les 03.30 hores i altres 11 persones a les 04.55 hores en una embarcació localitzada en Portopetro (Mallorca). Segons la Guàrdia Civil, 5 persones més han estat localitzades a terra en els voltants de la zona de Portopetro, que suposadament haurien viatjat en la mateixa barca.

Així mateix, des de les 05.36 fins a les 09.15 hores han estat localitzades 5 embarcacions amb 78 persones a bord en aigües de Cabrera.

Finalment, a les 08.00 hores han estat interceptades en Cala Egos, Santanyí, un total de 9 persones en aparent bon estat de salut.

En els diferents punts han intervingut patrulles de Seguretat Ciutadana, Salvament Marítim, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil i policies locals, entre altres efectius.

Relacionat
+ VIST