Segueix-nos F Y T R

«Coneixes els teus drets lingüístics?», el calendari de l’any 2022 de l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics

|

Sota el lema «Coneixes els teus drets lingüístics?», l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics dedica el calendari de l’any 2022 a difondre informació sobre els drets lingüístics dels ciutadans i la normativa que els empara. L’objectiu del calendari és que cadascú conegui aquests drets i prengui consciència de la seva responsabilitat a l’hora de facilitar l’exercici d’aquests drets a altres conciutadans; per això, cada mes tracta dels drets lingüístics en un àmbit concret.

Els dotze aspectes tractats són els següents: el dret de saber català (gener), l’àmbit educatiu (febrer), l’àmbit de les administracions públiques (març), l’àmbit sanitari i assistencial (abril), l’àmbit de la justícia (maig), l’àmbit notarial (juny), l’àmbit del lleure (juliol), l’àmbit de les assegurances (agost), l’àmbit de les forces i els cossos de seguretat (setembre), l’àmbit dels mitjans de comunicació (octubre), l’àmbit laboral (novembre), i l’àmbit de les relacions comercials i de serveis (desembre).

El calendari es destinarà, en primer lloc, al personal de l’Administració i es farà arribar als consells insulars i als ajuntaments que hi estiguin interessats, així com a entitats i particulars que ho sol·licitin. D’altra banda, el contingut del calendari estarà a disposició de tothom a la pàgina web de l’Oficina.

+ VIST