Segueix-nos F Y T R

dBalears tanca el mes de desembre amb una fita històrica: rècord absolut de lectors en un mes, 244.268 lectors

|

Mai, en tota la història, un diari en català a les Balears havia arribat a una xifra tan alta de lectors com ho ha fet dBalears aquest passat mes de desembre.

Segons les dades fetes públiques aquest dimarts per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) dBalears va tenir durant el mes de desembre de 2021 un total de 244.268 visitants únics mensuals. 244.268 lectors que es converteixen en la xifra més alta mai assolida per una capçalera diària d'informació escrita en català.

2021, l'any amb millors dades

L'any 2021 ha estat l'any del 25è aniversari de la capçalera dBalears. Ja el mes d'agost va registrar l'espectacular xifra de 185.212 lectors, que aleshores era el rècord del diari i una xifra que semblava difícil de superar, però amb menys de mig any ja ha quedat petita.

La premsa en català puja

Als espectaculars resultats de dBalears, cal sumar-hi que la premsa en català a les Balears continua la seva tendència a l'alça amb una augment de visites de les capçaleres de premsa forana. L'altre diari en català de les Balears, l'Ara Balears, també obté uns registres molt positius amb 146.791 visitants únics mensuals.

Un milió i mig de visites

La tendència general de dBalears és a créixer. Si l'any 2019 va ser el primer en superar el milió de visitants únics mensuals i el 2020 va confirmar la tendència a l'alça, el 2021 la suma de visites úniques mensuals supera, per primera vegada, el milió i mig.

Amb aquest creixement, dBalears consolida la tendència dels darrers mesos. La seva gran presència a les xarxes socials fa, que avui per avui dBalears sigui un dels diaris més influents de Mallorca i de les Illes Balears i marqui tendència en l'agenda política i social de l'Arxipèlag.

+ VIST