Segueix-nos F Y T R

Posen en marxa una recollida de signatures perquè l'aeroport de Palma passi a dir-se Aeropuerto Internacional Rafael Nadal

|

Des que el manacorí Rafel Nadal es convertís en el primer tennista masculí que ha guanyat 21 títols de Grand Slam no han aturat de sortir opinions i iniciatives al respecte. Fins i tot, en clau d'humor, hi ha qui proposa canviar el nom de Manacor a 'Nadalcor'.

Entre totes les mostres de suport a Nadal, s'ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures al portal Change.org que sol·licita al Govern, al Govern espanyol i a AENA un canvi de nom a l'aeroport de Palma com a homenatge a Nadal. Volen que passi a dir-se Aeropuerto Internacional Rafael Nadal. «Rafael Nadal és el millor tennista de la història i l'ambaixador més gran de Mallorca. És qui mereix més que l'aeroport de Palma porti el seu nom», explica l'impulsor.

La iniciativa, que ja ha passat les 1.700 signatures, ha arribat fins a la presidenta del Govern, Francina Armengol. La presidenta ha considerat «positiva» la proposta però ha remarcat que és «una decisió que ha de prendre AENA». «Òbviament Rafel Nadal és un gran ambaixador internacional de les nostres Illes, això està fora de dubte i més en els darrers dies», ha destacat Armengol.

Qui també s'ha pronunciat al respecte ha estat Marga Prohens, presidenta del PP a les Balears: «Facem realitat aquest clam social! Esperam que el Govern iniciï els tràmits corresponents. Comptau amb el suport del PP Balears per un reconeixement merescut no només als més grans mèrits esportius sinó als valors humans dins i fora de la pista».

Polèmica a les xarxes socials

+ VIST