Segueix-nos F Y T R

La UIB recupera el 100% de la presencialitat durant el segon semestre

|

El Consell de Direcció de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acordat recuperar la presencialitat total de les activitats acadèmiques davant l'evolució positiva de la situació sanitària, el descens del nombre de contagis per Covid-19 i les noves mesures de relaxació de les limitacions dictades pel Govern. S'ha determinat canviar de l'escenari groc al verd, d'acord amb el document d'Adaptació de la planificació acadèmica curricular de la UIB.

Així i tot, la universitat mantén vigents les mesures de precaució, com poden ser dur la màscara posada en espais tancats, fer servir gel hidroalcohòlic, ventilar els espais docents i defugir aglomeracions. L'escenari verd comporta una situació nova, en què el risc epidemiològic es basa en una transmissió comunitària del virus controlada, és a dir, el risc és baix.

Així, durant el segon semestre del curs acadèmic 2021-22, l'ocupació dels espais serà del 100% de la capacitat i totes les activitats de la planificació acadèmica curricular dissenyades per ser presencials s'han de fer en aquesta modalitat. A més de l'ocupació dels espais docents, el nou escenari comporta la supressió de les restriccions en l'activitat dels grups grans, mitjans i petits, les activitats de pràctiques clíniques i de laboratori, les pràctiques externes, les sortides de camp, així com tutories, exàmens, defenses de treballs de fi de grau, de màster i tesis doctorals.

+ VIST