Segueix-nos F Y T R

Qui són els que amenacen els directors dels centres d'ensenyament?

|

Un grupuscle d'extrema dreta autodenominat 'Profesores Libres de Ingeniería Social' va fer pública la setmana passada una amenaça dirigida als directors dels centres escolars que no imposin un 25 per cent de castellà als alumnes dels seus centres.

Aquest grupuscle extremista que pretén utilitzar els alumnes i els centres d’educació com a camp de batalla ideològica, està format per persones lligades als partits de dreta i extrema dreta.

El grup d'agitadors està format pels següents individus:

Pep Ignasi Aguiló Fuster, president i portaveu. Militant i regidor del PP, conseller amb José Ramón Bauzá, del govern més extremista de la història de les Balears, és professor de la UIB.

Julián Ruiz-Bravo Peña, portaveu adjunt. Va ser militant i candidat d’UPyD i Ciudadanos. Es caracteritza pel seu activisme en xarxes socials a favor de les posicions més extremistes.

Verónica Álvarez Alarcón, portaveu adjunta i tresorera. Relacionada amb els extremistes de Vox.

Maria Antònia Lladó, vocal. Vinculada al partit Ciudadanos, parella del fundador del partit, Xavier Pericay. 'Enxufada' per Bauzá a IB3, hiva voler imposar un model lingüístic aberrant i negacionista. Ha 'traduït' qualque llibre del català al 'mallorquí'.

Joan Font Rosselló, vocal. Exdiputat del PP, que va ser acusat pels greus incidents violents de la manifestació espanyolista de 2017.

Olga Ballester Nebot, vocal. Diputada del partit Ciudadanos. Va utilitzar la seva pròpia filla per atacar la comunitat educativa de l’Institut de Marratxí.

Carlos Serra, expresident. Candidat de Vox a les darreres eleccions autonòmiques.

+ VIST