Segueix-nos F Y T R

El Govern habilita un portal digital amb tota la informació sobre les iniciatives d'ajuda humanitària per a Ucraïna de les Balears

|

El Govern ha creat el portal Iniciativa Voluntariat Ucraïna, un nou lloc web que per a aglutinar tota la informació necessària referent a les nombroses iniciatives d'ajuda humanitària per a pal·liar els efectes de la guerra a Ucraïna que s'han posat en marxa durant els darreres dies a les Balears. La Direcció General de Participació, Transparència i Voluntariat l'ha posat a la disposició de les entitats de voluntariat, organitzacions, administracions i particulars que vulguin contribuir a alleujar les necessitats de les persones refugiades i desplaçades.

«La coordinació entre institucions, entitats i societat civil és essencial per tal que tots els esforços que s'estan duent a terme per tal d'ajudar a Ucraïna arribin a bon port», ha declarat el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes. Es pot accedir a aquest nou espai a través del Portal del Voluntariat del Govern.

+ VIST