Segueix-nos F Y T R

Carmen Planas, reelegida per tercera vegada presidenta de la CAEB

CAEB

| |

La Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) ha reelegit aquest dijous Carmen Planas com a presidenta durant l'Assemblea Electoral 2022 que ha tengut lloc a l'Hotel Barceló Occidental Platja de Palma.

Planas continuarà els propers quatre anys al capdavant de la patronal que representa més de 90 associacions a les Balears amb l'objectiu primordial de «créixer fent les coses millor, amb més eficiència, a través de l'energia, la tecnologia i la innovació», segons ha recollit l'associació en una nota de premsa.

L'empresària del sector sanitari, amb el suport en la presa de possessió del vicepresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i president de la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms (ATA), Lorenzo Amor, així com els principals representants d'associacions del sector a les Balears, afronta la seva tercera legislatura com a presidenta de la CAEB «en positiu».

«Els empresaris hem estirat i continuarem estirant la nostra economia, de la mà dels nostres treballadors, mirant cap al futur amb optimisme, veient sempre el tassó mig ple», ha assenyalat.

+ VIST