Segueix-nos F Y T R

El Bisbe de Mallorca dona el sus a la Setmana Santa reivindicant la generositat

|

El Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha reivindicat aquest Dijous Sant la importància de la generositat. «Pensar en un mateix o pensar en els altres. Aquesta és l'alternativa. L'egoisme o la caritat. Acaparar-lo o compartir-lo», ha assenyalat.

Així ho ha indicat el màxim dirigent de l'Església catòlica a Mallorca, a la Catedral, durant l'homilia del Dijous Sant, en la qual ha destacat que l'Església de Mallorca, a través de la Càritas Diocesana, ja ha recollit més de 80.000 euros, que s'envia a Ucraïna.

«És un gest de generositat de la nostra gent que hem d'agrair de cor i que mostra la qualitat demostrada del compartir amb qui més ho necessita», ha remarcat.

Durant l'homilia, el bisbe també ha rentat els peus a 12 persones, representants del món de la caritat, treballadors i voluntaris de l'Àrea per a la Pastoral Caritativa i Social de la Diòcesi de Mallorca.

Amb aquest gest, Taltavull ha manifestat el seu agraïment a les «persones col·laboradores directes de l'encàrrec missioner de Jesús d'estimar com has estimat».

+ VIST