Segueix-nos F Y T R

Què en pensau de la retirada de la segona festa de Nadal del calendari festiu de 2023?

|

Polèmica encesa. L'aprovació aquesta setmana del calendari festiu de 2023 per part del Govern ha generat molt de malestar entre la ciutadania. El motiu principal: l'eliminació de la segona festa de Nadal.

Nombrosos usuaris, a través de les xarxes socials, han mostrat la seva disconformitat amb la retirada d'aquesta festivitat, ja que consideren que és una de les més arrelades del nostre calendari festiu.

De fet, Sant Esteve és una festivitat molt típica arreu dels Països Catalans i serveix per continuar reunint les famílies durant les festes nadalenques. No debades, els plats típics de Sant Esteve formen part intrínseca del nostre receptari.

Ara, aquesta festa deixa de ser extensiva a totes les Balears i hauran de ser els municipis els que triïn si fan festa o no. Així, el Govern retira una festa ben típica per fer recaure tota la responsabilitat sobre els ajuntaments.

Davant la polèmica generada, dBalears demana als seus lectors què en pensen de la retirada de la tradicional segona festa de Nadal. Les respostes de l'enquesta són les següents:

-És un despropòsit i cal recuperar aquesta tradicional festivitat.

-És millor suprimir la 'Fiesta Nacional' espanyola i mantenir Sant Esteve.

-No n'hi ha per tant perquè almenys es manté la segona festa de Pasqua.

+ VIST