Segueix-nos F Y T R

Carles Recasens, nou president del Col·legi de Metges de les Balears

|

La Junta Electoral del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (Comib) ha acordat per unanimitat declarar electa la llista encapçalada pel Dr. Carles Recasens Laguarda a la presidència de la Junta de Govern col·legial, després de no haver-se presentat cap altra candidatura, aquest dilluns, 16 de maig.

Recasens és originari de Girona (1978) i especialista en Psiquiatria a l'Hospital Comarcal d'Inca. Entre el 2010 i el 2018 va ser cap de servei de l'Hospital d'Inca i coordinador de Salut Mental de l'Àrea de Tramuntana. Entre el 2013 i el 2015 va ser director mèdic de l'Hospital d'Inca. Entre el 2018 i el 2022 ha ostentat els càrrecs de vicesecretari i vicepresident del Comib.

Eleccions a les Juntes comarcals

De la mateixa manera, com que no s'havia presentat una altra candidatura alternativa a la Junta Comarcal del Comib a Eivissa-Formentera, aquesta serà presidida per la llista encapçalada pel Dr. Carlos Rodríguez Ribas. En relació amb la Junta comarcal del Comib a Menorca, la presidirà la llista encapçalada pel Dr. José Antonio Vidal Ruíz, que ha obtingut el nombre més gran de vots a les eleccions que van tenir lloc a Menorca el 13 de maig.

D'un total de 171 vots emesos pels col·legiats de Menorca, 99 van ser per a la candidatura del Dr. José Antonio Vidal Ruíz i 72 per a l'altra candidatura, presentada per la Dra. María Ángeles González López.

Després d'haver proclamat la presidència tant de la Junta de Govern i les juntes comarcals del Comib, s'ha donat per finalitzat el procés electoral per a la renovació dels càrrecs de la institució col·legial. Únicament s'han celebrat votacions a Menorca, en ser l'única demarcació on es varen presentar més d'una candidatura.

+ VIST