Segueix-nos F Y T R

La Fundació Sa Nostra acull una nova conferència del cicle 'Dijous del GOB', especial sobre la ILP

|

Aquest dijous, 19 de maig, se celebra una nova conferència del cicle ‘Els Dijous del GOB’ a la Fundació Sa Nostra, a les 19.30 h. La xerrada serà a càrrec del professor de Filosofia del Dret i Dret Ambiental a la Universitat Rovira i Virgili i investigador postdoctoral a la Scuola Superiore Sant’Anna di Pisa, Marcos de Armenteras, i l’especialista en economia verda, sistema agroalimentari i gestió del territori i Secretari General de la Fundació Savia, Antonio Aguilera.

Aquesta proposta intentarà aprofundir en tots aquells conceptes i recorreguts que han precedit la proposta d’Iniciativa Legislativa Popular, pionera a l’Estat espanyol, sobre el benestar de les generacions presents i futures. Gal·les n’ha estat el referent, però en el recorregut hi ha altres iniciatives, com la de la Fundación Savia, que també han apostat pel reconeixement i creació de la figura del Defensor de les futures generacions.

L’acte també exposarà altres instruments per a l’ampliació de la democràcia i el reconeixement dels impactes de les decisions d’avui en el demà, com el reconeixement de l’ecocidi o les assemblees climàtiques. Per qui no hi pugui assistir presencialment, es retransmetrà en línia a Youtube i Facebook.

+ VIST