Segueix-nos F Y T R

Quina creus que és la solució a la demanda de més policia per a les Balears?

|

Tant des del Govern com des del sector hoteler han reclamat la dotació de més policia per a les Balears. Malgrat els reforços d'estius dels diferents cossos policials, argumenten que cal reforçar la seguretat amb molts més efectius.

De fet, pel que fa als diferents cossos de Policia Local, la manca d'agents es deixa veure en molts municipis. A més, pel que fa a la Policia espanyola, es calcula que serien necessaris més d'un centenar d'agents més.

Aquesta situació pot fer ressorgir el vell debat de la conveniència de crear una policia autonòmica pròpia. De fet, un cos policial autònom podria millorar l'eficiència dels serveis de seguretat ciutadana, oferint alhora una atenció centrada en la proximitat.

Ara bé, cal no oblidar que la demanda de més policies és sempre un reclam de determinats sectors socials. Així, cal plantejar-se si aquesta és l'única solució per mantenir una seguretat integral.

Sigui com vulgui, dBalears demana als seus lectors quina solució consideren que és la més adient. Així, les respostes de l'enquesta són les següents:

-Que vengui més policia espanyola.

-Crear una policia autonòmica pròpia.

-La policia mai és la solució.

+ VIST