Segueix-nos F Y T R

Un centenar de civils han jurat la bandera espanyola a Alaior

28/05/2022 Un centenar de menorquines juran la Bandera en Alaior (Menorca). Un centenar de menorquines han jurado este sábado la Bandera en Alaior, en una celebración presidida por el comandante general de Baleares junto al alcalde del municipio menorquín, en el que los jurandos de mayor y menor edad colocaron la corona de laurel durante el acto de homenaje a los caídos. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS MINISTERIO DE DEFENSA | MINISTERIO DE DEFENSA

| |

Aquest dissabte un centenar de persones han jurat la Bandera espanyola a Alaior amb motiu del Dia de les Forces Armades espanyoles 2022. L'acte havia estat organitzat entre l'Ajuntament d'Alaior i la Comandància General espanyola de les Balears.

L'objectiu era facilitar que població civil, sense estar vinculats a les Forces Armades espanyoles amb caràcter professional, manifestessin el seu compromís amb la defensa de l'Estat espanyol, besant, en aquest cas, la Bandera espanyola del Regiment d'Infanteria 'Palma' 47.

Després del jurament, el batle d'Alaior ha pronunciat unes paraules en què ha agraït l'esforç de l'Exèrcit espanyol per desplaçar-se fins a Menorca i fer aquest acte de Jura de Bandera espanyola.

Tot seguit, el comandant general espanyol de les Balears ha pronunciat una al·locució en castellà i menorquí, durant la qual ha fet un símil de la bandera de Mossen Barçiola, heroi d'Alaior contra els turcs, amb la bandera espanyola jurada aquest dissabte.

+ VIST