Segueix-nos F Y T R

Impulsen la quarta edició del Màster en Polítiques Públiques de la UIB

|

La Universitat de les Illes Balears (UIB), en col·laboració amb el Govern i el Consell de Mallorca, està posant en marxa la quarta edició del Màster en Gestió de Polítiques Públiques de la Universitat de les Illes Balears. El màster està dirigit a empleats públics de tots els nivells que tinguin una titulació universitària o equivalent i a tots aquells que disposin de la formació necessària i que vulguin fer feina al sector públic o tinguin interès en la temàtica.

El curs s'impartirà des del 13 d'octubre fins al 26 de maig de 2023 en la modalitat semipresencial, tot i que també es pot fer per mòduls. Com a novetat, enguany s'amplia el termini de preinscripció al Màster fins al 12 de setembre.

L'objectiu d'aquest màster és introduir i consolidar l'especialització en la gestió de les polítiques públiques a les Illes Balears amb la finalitat de continuar millorant la prestació dels serveis públics que duen a terme totes les administracions i organismes públics de les Illes Balears. Els principals motius d'aquest màster són la incorporació, a la funció pública, de noves persones amb talent que disposin d'una formació sòlida, innovadora i crítica de la gestió pública, així com la consolidació i millora de la formació i les capacitats de les persones que actualment presten serveis a l'Administració, especialment en llocs de responsabilitat directiva.

Aquest postgrau està emparat per un conveni entre la UIB, la FUEIB, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca. Gràcies al finançament del Govern i del Consell, es podrà oferir un preu de matrícula accessible i que incentivi el col·lectiu destinatari a cursar-lo. De fet, el Govern aporta enguany 36.000 euros per a la realització d’aquests estudis.

Amb referència al curs, aquest s'estructura en sis mòduls de 10ECTS cada un: Política i democràcia; Polítiques públiques en el nou escenari de la Unió Europea; Organització i actuació del sector públic. El nou paper de la ciutadania; Responsabilitat i sostenibilitat en la gestió pública, Innovació en la gestió i avaluació de polítiques públiques i Valors, direcció, lideratge i gestió de persones.

+ VIST