Segueix-nos F Y T R

Tornen les 'Nits d'estiu a Raixa' obertes a la ciutadania com a «centre de cultura i lloc de trobada»

|

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ha programat dos actes culturals per aquest mes de setembre a la finca pública de Raixa. Aquesta edició farà d'escenari d'un programa cultural que enguany es decanta per la música.

Les 'Nits d'estiu a Raixa 2022' és fruit de la voluntat del Consell de Mallorca d'apropar la història viva que representa la finca pública de Raixa i afegir-hi un valor artístic i musical. L'entrada és gratuïta, però a causa de la cabuda limitada, s'ha de reservar mitjançant el web http://www.ticketib.com

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot ha recalcat que «Raixa i els seus jardins històrics estan oberts a la ciutadania com a centre de cultura i lloc de trobada en un entorn paisatgístic privilegiat. Amb aquests espectacles oferim l'oportunitat de fruir de la música als peus de la serra de Tramuntana i conèixer la finca des d'una altra perspectiva».

La primera cita serà divendres 2 de setembre, a les 21.00 hores, amb el concert d'Ensemble Tramuntana que presenten Hits del Pop - Beatles i més. La segona cita serà divendres 16 de setembre, a les 21.00 hores, amb el concert de l'orquestra barroca Ars Musicae i el seu espectacle La música que feu ballar el rei Sol.

Convé recordar que les portes de Raixa s'obriran una hora abans de l'espectacle per tal de poder passejar pels jardins.

+ VIST