Segueix-nos F Y T R

25N: El Moviment Feminista de Mallorca convoca dues manifestacions reivindicatives per lluitar contra les violències masclistes

|

El Moviment Feminista de Mallorca ha presentat aquest divendres la seva agenda d'actes amb motiu del 25N, dia internacional per a l'erradicació de les violències masclistes.

A banda de l'acte per commemorar la figura de les Roges del Molinar que se celebra aquest dissabte, l'agenda d'actes és molt completa. Inclou presentacions, projeccions i xerrades centrades en la violència cap a les dones i el paper del feminisme.

Amb tot, entre els nombrosos actes, destaquen dues manifestacions reivindicatives. La primera és una manifestació nocturna, només per a dones, amb el lema 'Els carrers són nostres'. Aquesta marxa es realitzarà dia 24 a les 21 hores a la plaça París de Palma. Les organitzadores recomanen que les assistents duguin roba negra i lila, així com espelmes i torxes.

La segona manifestació, oberta a tota la ciutadania, tendrà lloc el mateix dia 25 a la plaça d'Espanya de Palma a les 19 hores. Amb el lema 'Aturem el terrorisme masclista', la manifestació recorrerà Ciutat per acabar a la plaça del Tub. A la marxa hi participarà Sambad'Akí-Saravá i Tambors per la Pau.

+ VIST