Segueix-nos F Y T R

El Govern denunciarà davant la Fiscalia les amenaces a la professora de La Salle

| |

L'Advocacia de la Comunitat Autònoma estudiarà si l'assetjament i les amenaces que rep des de divendres la professora de La Salle són constitutives de delicte. Així ho ha anunciat IB3 Notícies aquest diumenge. El Govern demanarà un informe a l’Advocacia perquè pugui actuar sobre la persecució de l'extrema dreta a la professora.

En roda de premsa, Iago Negueruela ha explicat que el Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns instar l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a interposar una denúncia davant la Fiscalia en relació amb les amenaces que ha patit la professora del centre concertat La Salle de Palma, que podrien ser constitutives de delicte. A més, ha subratllat que el Govern condemna els insults i les amenaces de mort que ha rebut la docent i la família aquest cap de setmana.

A més d'enumerar els diferents insults, el portaveu del Govern ha insistit que l'«acarnissament és molt greu». «S'ha difós la seva imatge i fins i tot la seva adreça per les xarxes socials, fins i tot d'una filla menor d'edat. És intolerable», ha asseverat.

Segons ha explicat Diario de Mallorca, el conseller d'Educació, Martí March, tot i que encara no s'ha pronunciat sobre el tema, s'ha posat en contacte amb cap de l'Advocacia per a tractar la possibilitat d'emprendre mesures legals «atesa la duresa dels missatges». Les amenaces que ha rebut la professora i la seva família podrien constituir un delicte d'odi.

Tant el Govern com el mateix centre educatiu inicien aquest dilluns investigacions per a aclarir què va passar divendres en aquesta classe de primer de Batxillerat i quines mesures prenen al respecte.

+ VIST