Segueix-nos F Y T R

El PP de Menorca s'oposa a la possibilitat de limitar l'entrada de vehicles a l'illa

|

El candidat al Parlament pel PP de Menorca, Jordi López Ravanals, ha acusat aquest divendres el Consell de Menorca de voler aprovar un 'decretàs' per limitar l'entrada de vehicles, mesura a la qual s'oposa el partit. «Amb les coses de menjar no es juga i estem enviant un missatge devastador als mercats», ha declarat. També ha afegit que «no té sentit anar a Fitur a promocionar Menorca i després dir que està saturada».

López ha indicat que, a diferència de Menorca, el Consell d'Eivissa «ha realitzat un rigorós estudi que analitza les entrades i la seva tipologia», «en permanent actualització», i que compta amb el suport de diversos agents socials «amb l'objectiu que sigui una norma consensuada». Critiquen que a Menorca s'hagi obviat aquest pas, que consideren «imprescindible».

D'altra banda, Juan Manuel Lafuente, diputat autonòmic, ha afirmat que existeixen «dubtes jurídics» en el text de la nova llei que ho habilitarà. En conseqüència, el PP es planteja sol·licitar un dictamen al Consell Consultiu, seguint la recomanació de la directora de l'Advocacia de la Comunitat.

+ VIST