Segueix-nos F Y T R

La UIB tendrà un nou màster en enginyeria industrial

Proporcionarà formació avançada per exercir la professió d’enginyer

|

El Consell de Govern ha aprovat la implantació del Màster Universitari en Enginyeria Industrial a partir del curs 2023-2024. Es tracta d’una titulació de 120 crèdits que s’impartirà a la UIB i que ha estat proposada per l’Escola Politècnica Superior.

L’objectiu del màster és completar els estudis de grau de la família de l’enginyeria industrial per proporcionar una formació avançada de caràcter multidisciplinari i així adquirir les atribucions de la professió d’enginyer industrial.

El pla d’estudis inclou les tecnologies específiques dels diferents graus de la família d’enginyeria industrial per així formar titulats amb coneixements multidisciplinaris avançats.

La titulació substitueix el Màster Universitari en Enginyeria Industrial actualment en vigor, atesa la necessitat de modificar aspectes substancials del màster, com ara el nombre de crèdits.

El Màster Universitari en Enginyeria Industrial habilita per a l’exercici de la professió d’enginyer industrial i és la continuació natural del grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, que també s’imparteix a la UIB.

La implantació i la impartició d’aquests estudis es nodrirà de la plantilla de personal docent i investigador de la UIB i es complementarà amb una subvenció nominativa de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

+ VIST