Segueix-nos F Y T R

Posen en marxa una prova pilot per a facilitar que aprenents de català puguin practicar la llengua en comerços

|

L’Institut d’Estudis Baleàrics, la Direcció General de Política Lingüística del Govern, la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca i l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor han posat en marxa una prova pilot per a facilitar que aprenents de català puguin practicar la llengua en comerços en un entorn «real i segur».

S'ha reunit un nombre limitat d'establiments interessats a participar en el projecte, amb l'objectiu d'analitzar la viabilitat d’estendre’l a més llocs més endavant. D’aquesta manera, els alumnes tenen l’oportunitat de posar en pràctica el que aprenen a l’aula, mentre que els comerços contribueixen a la normalització de la llengua catalana i també adquireixen consciència de la importància de donar oportunitats als nous parlants per a parlar el català.

La iniciativa va adreçada a més de 150 alumnes de català de nivells A1, A2 i B1 de l’Institut d’Estudis Baleàrics i de l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor. Es durà terme a una quarantena de comerços locals de Palma, Manacor, Porto Cristo i Bunyola durant els dos propers mesos.

+ VIST