Segueix-nos F Y T R

L’OCB convoca els representants de la societat civil de Mallorca a mostrar el seu compromís amb la llengua

|

L’Obra Cultural Balear (OCB) ha convocat els representants de la societat civil de Mallorca a un acte de visualització del compromís amb la llengua.

«La llengua catalana, pròpia de les illes Balears, travessa una etapa delicada que en determinarà la salut en els propers anys. Ara és el moment de comprometre’ns a no permetre l’arraconament de la llengua, cadascú i cada organització des del seu àmbit i abast», han explicat.

D'aquesta manera, l'OCB ha remarcat que s'han de comprometre a «fer-la més present en tots els nivells, des del més formal al més quotidià; a tots àmbits: la vida laboral, l’oci, les relacions comercials, sanitàries, etc.; a les xarxes socials i els mitjans de comunicació; a les manifestacions artístiques…Perquè com qualsevol altra llengua del món, la nostra té dret de poder-se desenvolupar lliurement a l’espai que li és propi. Defensar aquest dret és el nostre compromís».

L’acte 'Compromís amb la llengua' tendrà lloc el proper divendres, 28 d’abril, al Teatre Xesc Forteza de Palma a les 19 hores. S’estructura en tres blocs: ús social, aprenentatge i drets lingüístics, que s’introduiran a través de diferents arts escèniques com música, ball, teatre, etc.

+ VIST