Segueix-nos F Y T R

Creus que la Conselleria de Salut ha d'intervenir en el greu cas de discriminació lingüística de l'Hospital Sant Joan de Déu?

|

Una de les notícies més destacades d'aquests dies és el greu cas de discriminació lingüística que pateix Jordi Puig a l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma. El pacient, que es troba en situació de dependència, ha denunciat greus maltractaments i discriminacions per exercir el seu dret a parlar en català.

Puig ha rebut una allau de mostres de suport de la societat civil i Política Lingüística ha anunciat que investigarà els fets. A més, a banda d'accions de protesta com la de la Plataforma per la Llengua, s'ha creat el grup Solidaris amb Jordi Puig que estudia totes les accions que es poden dur a terme per posar fi a aquesta discriminació.

Davant aquesta situació, dBalears demana als seus lectors si consideren que la Conselleria de Salut ha d'intervenir en aquest greu cas de discriminació a un centre sanitari de les Balears. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Sí, Jordi Puig rep un tracte inhumà i catalanòfob.

-No, és una institució privada amb la seva pròpia normativa.

+ VIST