Segueix-nos F Y T R

El perruquer reconeix que va «demanar» en vàries ocasions a la clienta denunciant que parlàs en castellà

|

El perruquer del saló de perruqueria i estètica Makeover d'Inca ha reconegut en conversa amb la redacció de dBalears i Ona Mediterrània que va «demanar», en vàries ocasions, a la clienta que l'ha denunciat per agressió, que parlàs en castellà.

Cal recordar que aquest dimarts, una dona va denunciar que havia estat agredida i expulsada amb violència de la perruqueria per un perruquer que li havia exigit que parlàs en castellà.

El perruquer afirma que va ser la clienta que el va insultar, però sí que reconeix que el detonant de l'incident va ser el fet que ell demanàs un canvi de llengua a la clienta. També lamenta que la denuncia pública dels fets li ha causat una pèrdua de reputació a les seves xarxes. De fet n'ha tancat l'accés.

Segons explica la clienta, en ser expulsada del local, va sortir de la perruqueria tremolant i, una vegada fora, l'agressor i un altre company de la perruqueria li varen fer gestos ofensius mentre cridaven: «Som a Espanya» i «el mallorquí no és un idioma, a veure si te'n tems».

La persona agredida ha denunciat els fets a la Conselleria de Consum, però li han assegurat que «no tendrà cap conseqüència», ja que segons li han explicat, Consum no recull denuncies «d'aquest tipus», sinó que es limita a tramitar denuncies en relació amb un producte en mal estat o defectuós, entre d'altres.

Relacionat
+ VIST