Segueix-nos F Y T R

Homenatge popular a Francesca Armengol i Antoni Torrens

|

Diverses persones que han participat durant les darreres dècades en les entitats de la societat civil mallorquina i que han treballat en l'àmbit de la cultura popular s'han ajuntat per preparar un acte de reconeixement i agraïment a Francesca Armengol i Antoni Torrens, per la feina feta durant les darreres quatre dècades.

L'acte es farà el diumenge, 2 de juny, a partir de les 19.30 hores, al monestir de La Real de Palma. Hi haurà diverses intervencions i actuacions musicals. De moment ja hi ha confirmada la participació de Biel Majoral, Maribel Servera, Germans Martorell i sonadors de Sa Pobla.

Francesca Armengol i Coll ha estat sempre vinculada als moviments socials que han treballat per la Llengua, la Cultura i el País. També ha estat implicada en moviments de solidaritat internacional, com Apotecaris Solidaris.

Antoni Torrens i Gost ha estat promotor d'incomptables iniciatives en l'àmbit de la Cultura Popular i també ha estat sempre compromès amb la lluita per la Llengua, la Cultura i el País.

+ VIST