Segueix-nos F Y T R

L'Assemblea de Docents de l'IES Ramon Llull rep el conseller Vera amb una llista de demandes i recomanacions

|

Passades les 15 hores, una vintena de docents membres de l'Assemblea del centre IES Ramon Llull (Palma) han rebut el conseller d'Educació, Antoni Vera, al qual li han llegit i fet entrega d'un manifest, a més d'una enquesta d'usos lingüístics del centre.

A la carta oberta que li han llegit i entregat han mostrat el seu rebuig cap a les mesures de segregació lingüística, alhora que «satisfacció» per la negativa que ha rebut el pla pilot pel conjunt de centres públics de les Illes Balears.

Entre les reclamacions fetes: millora en infraestructures, mesures per a reforçar el català als centres, baixada de ràtios, i mesures contra la segregació d'alumnes per origen i condició social, entre d'altres.

Qüestionat sobre la polèmica dels 20 milions d'euros destinats per al primer trimestre del curs al pla pilot de 'lliure elecció de llengua', Vera ha assegurat que els recursos es destinaran a millorar els centres i la dotació de professionals, a causa de la negativa de la gran majoria de centres a acollir-s'hi.

´

+ VIST