Segueix-nos F Y T R

Comença una campanya de boicot a Leonardo Hotels, propietat de la principal empresa hotelera d'Israel

|

Juntament amb la plataforma 'Menys Turisme Més Vida', la plataforma 'Canviem el Rumb' d'Eivissa i Formentera i la Plataforma de suport al poble palestí d'Eivissa, Ciutadans per Palestina ha iniciat una campanya de boicot contra Leonardo Hotels, la marca europea dels Hotels Fattal, «cadena hotelera més gran d'Israel i que dona suport i blanqueja el genocidi sionista contra els palestins». El grup Leonardo ha obert sis hotels a les Illes Balears (tres a Mallorca i dos a Eivissa).

«La classe treballadora malvivim del turisme, a través del qual el capitalisme internacional s'ha dedicat a expoliar la terra i a explotar la gent de les Balears. Depredació medioambiental, explotació, preus d'habitatge fora d'òrbita, allotjament i gaudi turístic sobre les necessitats bàsiques locals, mercantilització i saturació de l'espai... Són només alguns dels efectes nocius que no han aturat de créixer tot i la crítica i el malestar local», expliquen.

Al comunicat denuncien que «aquest model turístic engreixa el patrimoni de mil·lionaris tacats de sang que donen suport a les barbàries més inhumanes. Denunciam que Fattal ¡ el seu empori formen part de la maquinària propagandística i material que sosté l'ocupació i el genocidi a Palestina».

A més, assenyalen que aquests sis hotels Leonardo «signifiquen més carrega turística a una terra que no en pot rebre més. Alhora, contribueixen a l'ocupació, apartheid ¡ genocidi que pateix el poble palestí fa més de 75 anys a mans d'Israel ¡ els seus aliats imperialistes. No podem tolerar que els criminals de guerra que es dediquen a assassinar infants palestins facin vacances a casa nostra».

«La lluita contra l'espoli turístic a les Illes també és la lluita contra l'imperialisme assassí ¡ els seus negocis tacats de sang. Assenyalem la connexió entre el genocidi palestí ¡ els hotels Leonardo de David Fattal!», han conclòs.

+ VIST