Segueix-nos F Y T R

Diada de “Mallorca, m'agrada”

La campanya de l'OCB ha estat “un èxit rotund” segons el seu president, Jaume Mateu. Demà es farà, a la plaça major de Palma, l'acte central

Carme Sánchez, Biel Gamundí, Jaume Mateu, Pep Suasi i Antoni Colomer. | J.Torres

| Palma |

La Diada de "Mallorca, m'agrada", que es durà a terme demà a partir de les cinc de l'horabaixa a la plaça Major de Palma, posarà el punt final a una campanya que el president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Jaume Mateu, definí com un "èxit rotund". La gran festa de dissabte serà la cirereta en la campanya iniciada al teatre Principal de Palma el passat 29 de desembre per tal de mostrar els elements positius que caracteritzen els mallorquins i reforçar així l'autoestima col·lectiva.

Cucorba donarà el tret de sortida amb una actuació per als més petits, a continuació es farà la desfilada "Mallorca, m'agrada", que partirà de la plaça d'Espanya cap a la plaça Major precedida per xeremiers i caparrots. També hi actuaran Música Nostra, que donaran pas a una processó formada per batucades, dimonis i bèsties de foc que anirà de Cort a la plaça Major.

Paradetes amb diferents entitats, un pastís gegant i crespells amb la forma de Mallorca complementaran les activitats de la Diada. A les 18.30 hores, hi haurà l'acte central, amb la lectura d'un manifest i amb els parlaments del president de l'OCB i d'Antoni Gisbert, d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV). També hi actuaran Tomeu Penya, Pep Suasi i el grup valencià La Gossa Sorda, en solidaritat amb ACPV per les multes que el Govern valencià els ha posat per mantenir els repetidors de TV3.

+ VIST