Segueix-nos F Y T R
Campanya electoral 22 maig 2011

La coalició aposta per protegir la zona rural perifèrica de Palma i desclassificar sòl urbà

El candidat Verger assegura que "ja n'hi ha suficient a les zones consolidades, a més de 23.000 cases buides"

| Palma |

El candidat a la batlia de Palma de la coalició nacionalista i ecosocialista, PSM-IniciativaVerds-Entesa, Antoni Verger, aposta perquè la revisió del PGOU serveixi per protegir la zona rural existent i desclassificar sòl urbanitzable.

"El Pla General de la Ciutat és el gran repte de la nova legislatura i haurà de tenir en compte que ja hi ha suficient sòl urbà i urbanitzable a les zones urbanes consolidades i més de 23.000 habitatges buits", ha assegurat Antoni Verger, segons un comunicat.

La coalició ha defensat la seva actitud respecte a la defensa de la conservació dels valors del terra rústic que envolta a Palma, així com fomentar l'activitat agrícola de la zona, en concret als nuclis de Sant Jordi, Establiments, Son Sardina, Sa Casablanca, S'Aranjassa i Na Burguesa.

La candidata del partit a l'Ajuntament de Palma, Marisol Fernández, qui també ha assistit a la roda de premsa, ha afegit que la conservació del paisatge i els seus elements com els molins o les construccions agrícoles és una oportunitat per convertir Palma en un punt d'atracció turística i cultural de referència.

+ VIST