Segueix-nos F Y T R
Reconversió de la Platja de Palma

Un estudi gironí redactarà el pla de reforma de la Platja de Palma

La fesomia de la Platja de Palma canviarà molt després dels treballs. | R.L.

| Palma |

La redacció del nou Pla de Reconversió Integral (PRI) de la Platja de Palma ha estat adjudicat a l'estudi d'arquitectura Land Urbanisme i Projectes, amb seu a Olot (Girona).

Aquesta empresa va guanyar amb 93,52 punts sobre 100 l'adjudicació a cinc equips d'arquitectes, que també van optar al contracte de redacció, que va sortir a concurs el desembre passat.

El Consorci de la Platja de Palma ha informat en un comunicat que Land Urbanisme i Projectes compta amb més de vint anys d'experiència en projectes de planejament territorial i urbanístic, com el pla director del sistema urbà de Girona i en els municipis turístics de Santa Cristina d'Aro, Blanes, Sant Vicenç de Montalt, Castell-Platja d'Aro o Calella, a Catalunya.

Aquests dos últims ajuntaments estan en procés de renovació per ser destinacions turístiques madures i emblemàtiques dels 70, i amb una situació similar als de la Platja de Palma.

Els treballs de planejament s'executaran sota la direcció d'Esteve Corominas Noguera, i en col·laboració amb MED arquitectura, urbanisme i paisatge, amb seu a Palma, dirigit pels arquitectes Biel Horrach i Luz Duque.

+ VIST