Segueix-nos F Y T R

'Flashmob' per conscienciar sobre l'educació dels cans

Amb el lema “Cans educats i controlats, no molestam!”, una desena de persones amb les seves mascotes van protagonitzar un divertit flashmob caní amb la coreografia de la popular cançó “Happy” de Pharrel Wiliams. | Pilar Pellicer

| Palma |

Baldea i la Plataforma Balears per a la Defensa dels Animals van celebrar dissabte un acte lúdic i festiu per conscienciar els propietaris de cans de la necessitat de donar-los una bona educació.

Amb el lema “Cans educats i controlats, no molestam!”, una desena de persones amb les seves mascotes van protagonitzar un divertit flashmob caní amb la coreografia de la popular cançó “Happy” de Pharrel Wiliams.

L'objectiu de la iniciativa, que també es realitzà a altres vint ciutats espanyoles, era, segons Baldea, “conscienciar als amos perquè eduquin bé els seus cans per aconseguir que puguin anar a totes bandes sense molestar a ningú”.

Rosa Llobera, regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, mostrà el seu suport a aquest divertit acte, i assegurà que "Ajuntament i Baldea compartim aquest objectiu, així, donarem suport a totes les iniciatives que es duguin a terme per fer-ho realitat".

+ VIST