Segueix-nos F Y T R

Neus Serra és elegida candidata d'El Pi a Marratxí

Neus Serra, regidora de l'Ajuntament de Marratxí, ha estat elegida candidata dels Independents i El Pi a la batlia del municipi. | ElPi

| Palma |

Neus Serra ha estat elegida com a candidata dels Independents i Proposta per les Illes (El Pi) per Marratxí a les eleccions municipals de 2015. Regidora des de fa 4 anys, ha assegurat que només serà “la cara visible d'un nombrós equip disposat a fer molta feina”.

Serra ha reclamat la confiança dels militants i els simpatitzants. “Si ho feim plegats, les coses sortiran bé”, ha assegurat. A l'acte de presentació també hi ha participat Jaume Font, president de la formació política, que ha destacat que Marratxí “tendrà un pes fonamental” en la presa de decisions del seu partit, tant a nivell municipal, com insular i autonòmic.

Reptes de futur
Font ha destacat, pel que fa als reptes de futur, que la situació actual tant econòmica com social, “és complexa”. “Entre l’immobilisme d’uns i l’esperit rupturista dels altres, hem de saber trobar el punt de moderació” i aquest, segons font, és “un dels objectius del nostre projecte polític”.

+ VIST