Segueix-nos F Y T R

Torna el cinema a la fresca a Palma

Destaquen títols com ara «8 apellidos vascos», «La gran estafa americana», «Frozen. El regne del gel», o «X-Men»

Presentació del programa de cinema a la fresca. | Ajuntament de Palma

|

El cinema a la fresca torna aquest agost i setembre les nits d’estiu a Palma. El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, i la coordinadora general de Cultura, Patrimoni i Memòria Històrica, Noemí Garcies, han presentat aquest dilluns el programa del Cinema a la Fresca 2015, que com cada any tindrà lloc al parc de la Mar, entre els dies 1 d'agost al 22 de setembre.

El programa d’enguany inclou 32 projeccions de tota classe de gèneres, com la ciència ficció, acció, drama o comèdia, i també pel·lícules per al públic familiar. «Es pretén oferir una programació diversa i de qualitat» han manifestat des de l’Ajuntament. Deu de les 32 pel·lícules es podran veure en català, tretze en castellà i vuit en versió original.

Destaquen títols com ara «8 apellidos vascos», «La gran estafa americana», «Frozen. El regne del gel», o «X-Men». A més a més, s'hi podran veure alguns clàssics del cinema en versió original subtitulada, per retre homenatge a algunes figures emblemàtiques de la pantalla gran, com ara «El rey pescador», «El extraño caso del Dr. Jekyll y MrHyde», «La gran guerra», «El tercer hombre», o «Jaws» (Tiburón).

Una de les novetats d’enguany és la col·laboració amb l’Associació Balear d’Amics de les Bandes Sonores. Durant el temps d’espera precedent a l’inici de les pel·lícules, es podran escoltar recomanacions de música de cinema preparada per ABABS per a l'ocasió.
Per tancar el cicle, dia 22 de setembre, es projectarà la coproducció alemanya i saudita «La bicicleta verde».

+ VIST