Segueix-nos F Y T R

L’Ajuntament impulsa una campanya per promocionar l’ús de la bicicleta entre els turistes

D'esquerra a dreta: Joana Maria Borràs, regidora de Turisme; Joan Ferrer, regidor de Mobilitat i Josa Maria Arola, directora general de Mobilitat.

|

Fomentar l’ús de la bicicleta entre els turistes que visiten Palma. Aquest és l’objectiu de la campanya 'Palma amb bicicleta', que promouen les regidories de Mobilitat i de Turisme, Comerç i Treball. La iniciativa mostra als visitants la xarxa ciclista que existeix al centre de Ciutat i les estacions de Bicipalma i complementa aquesta informació amb els aparcaments soterranis, les aturades dels busos de l’EMT i les del Bus Turístic. A més, els fulletons inclouen els principals punts d'interès de Palma.

En total s’han editat 20.000 fulletons que es repartiran a les oficines de turisme, a les  oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament, als casals de barris i als casals de joves.

Dels 20.000 exemplars editats, 10.000 són en català i castellà i 10.000 en anglès i alemany. El tríptic s’ha editat amb fons del programa europeu de mobilitat sostenible Joan Ferrer, regidor de Mobilitat, ha destacat durant la presentació del tríptic que «aquest és un projecte de futur, la nostra intenció és incorporar properament a aquest tríptic itineraris ciclistes i crear una senyalètica específica, aquests itineraris es faran amb les aportacions dels tècnics i dels usuaris, el nostre objectiu és arribar a tenir  una xarxa d’itineraris en bicicleta dins del centre històric».

Per la seva banda, Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, ha destacat que Palma «és una ciutat ideal per visitar i gaudir en bicicleta».

L’edil ha explicat que des de Turisme es repartiran els tríptics i que estan d’acord amb el regidor de Mobilitat en què han de facilitar l’accès dels turistes a Bicipalma i, en aquest sentit, començaran a fer feina ja «de manera conjunta».

+ VIST