Segueix-nos F Y T R

Es perceben canvis a Palma després de més de 100 dies de nou Govern?

|

Un informe públicat per la Fundació Gadeso es fa aquesta pregunta i publica una anàlisi fruit de diverses enquestes.

Gairebé la meitat dels enquestats manifesta que tot roman «pràcticament igual que abans». Un 19 per cent pensa que les coses «han empitjorat» i un 23 per cent creu que la situació de la ciutat «ha millorat».

Pel que fa a la valoració del nou equip de govern de l’Ajuntament de Palma, un 24 per cent valora positivament el nou executiu. D'altra banda, un 21 per cent valora el nou Ajuntament de forma negativa. I la resta o bé el valora com a regular o bé no contesta.

El polític més ben valorat de l’Ajuntament és l’actual batle de la ciutat, José Hila, amb una puntuació d’un 5,1. Hila també és el polític del consistori que més coneix la població. A l’altra cara de moneda, Margalida Duran del PP és, després del datle, la segona política més coneguda. Ara bé, és la pitjor valorada i suspèn amb una puntuació de 4,1.

Per acabar, les mesures que segons els enquestats hauria d’impulsar l’Ajuntament a curt termini són la millora del transport públic i la creació de més eixos cívics i zones verdes. D'altra banda, les mesures considerades menys importants són l'impuls de la Palma turística i l'adjudicació del Palau de Congressos.

+ VIST