Segueix-nos F Y T R

Nou cop a la Policia Local de Palma

Segons informen diversos mitjans, almenys nou policies locals haurien estat detinguts aquest diumenge, acusats d'extorsions a empresaris del sector de l'oci nocturn

Imatge d'arxiu de l'edifici de la Policia Local de Palma. | Arxiu dB

|

Segons informen diversos mitjans aquest dilluns, la investigació contra la corrupció a la Policia Local de Palma ha sumat aquest diumenge un nou capítol.

Almenys nou policies locals han estat detinguts. La majoria d'ells ja estaven implicats i imputats en el cas que investiga el jutjat d'instrucció número 12 de Palma. Tot i això, ara els imputen nous delictes: estan acusats d'extorsions a empresaris del sector de l'oci nocturn en altres punts de la ciutat.

Concretament, i segons explica aquest dilluns Diario de Mallorca, les investigacions han permès recaptar noves proves que indicarien que el radi d'actuació de la trama corrupta de la policia local de Palma extorsionava empresaris de bars i discoteques no només de la Platja de Palma i l'Arenal, sinó que també s'estendria a altres zones com el passeig marítim i Gomila.

Segons informa el mateix diari, entre els detinguts hi hauria el que fins al setembre va ser cap de la Policia Local de Palma, Joan Miquel Mut, el comissari Rafel Estarellas, que va ser número dos de la Policia Local durant l'etapa de Mateu Isern i també Gabriel Torres, màxim responsable de la Patrulla Verda.

+ VIST