Segueix-nos F Y T R

Cort corregirà la guia que recomanava no tenir relacions sexuals

‘Fes-ho per tu: evita malalties de transmissió sexual’.

|

La setmana passada la regidora de Salut i Consum de l'Ajuntament de Palma, Antònia Martín i la directora general de l'àrea, Maria Antònia Comas, presentaven la guia bilingüe 'Fes-ho per tu: evita malalties de transmissió sexual'.


La guia de per prevenir malalties de transmissió sexual, consistia bàsicament, a recomanar als ciutadans i ciutadanes de les Balears que evitassin tenir relacions sexuals per garantir no tenir malalties d'aquest tipus.
Una setmana després, l'Ajuntament de Palma s'ha vist obligat a corregir la guia que recomanava l'abstinència sexual per prevenir malalties de transmissió i ha demanat disculpes als col·lectius que s'hagin pogut ofendre, per falta de precisió en les seves recomanacions.


Així ho ha informat Diario de Mallorca, després que Cort hagi comunicat que es compromet a corregir la guia, després que hagi suscitat reaccions de rebuig entre els ciutadans i ciutadanes i s'hagi evidenciat a través de les xarxes socials.


En aquest sentit, des de Cort han assenyalat que amb l'objectiu de «fer la guia útil per a tothom», representants de l'àrea de Sanitat i Consum es reuniran aquesta setmana amb portaveus d'associacions com Ben Amics i Alas.
De moment, l'Ajuntament de Palma ha retirat la guia de la web municipal i ha ajornat l'edició en paper a l'espera de la seva correcció.

+ VIST