Segueix-nos F Y T R

Durán exigeix a Noguera «frenar la degradació» de la zona de l'Estació Intermodal

|

La portaveu del grup municipal popular, Marga Durán, ha exigit, el dimecres 23 d’agost, al batle de Palma, Antoni Noguera, un acord amb Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) perquè prengui mesures a l’assumpte relatiu a l’estat dels edificis ubicats a l’Estació Intermodal de Palma, «que degraden la zona, perjudiquen veïns, comerciants i a la imatge de la ciutat».

En un comunicat, Durán ha recordat que en el ple del passat mes d’abril es va aprovar per unanimitat una proposició presentada pels ‘populars’ a la que s’instava a l’Ajuntament a iniciar els tràmits amb SFM perquè es procedís a la rehabilitació i el manteniment dels seus edificis ubicats a l’Estació Intermodal.

La portaveu del PP de Palma ha destacat «la necessitat d’aportar solucions urgents al mal estat» d’aquests immobles, que a més compten amb l’agreujant d’estar protegits a causa del seu valor històric.

«Palma és un destí turístic de primer ordre, pel que és important preservar la seva estètica i cuidar la seva imatge», ha afegit al respecte.

En aquest sentit, Durán ha indicat que es tracta d’una situació que «hauria de ser un deure que les administracions s’haurien d’aplicar a si mateixes, en lloc de permetre que edificis de la seva propietat segueixin degradant-se mentre perjudiquen la conservació de la zona i afavoreixen a la proliferació del vandalisme».

Així, el grup popular ha registrat una sol·licitud de documentació exigint conèixer per escrit quines actuacions ha realitzat l’Ajuntament a SFM des del mes d’abril i, en aquest sentit, ha lamentat que «l’equip de govern aprova propostes a ple que més tard queden en bones intencions i mai arriben a materialitzar-se».

Finalment, Durán ha indicat que també han sol·licitat conèixer «les accions que s’han duit a terme a la zona, si és que s’ha efectuat alguna», i ha exigit a Cort que «es posi a treballar i deixi de mirar cap a un altre costat mentre els problemes dels mallorquins augmenten i s’agreugen».

+ VIST