Segueix-nos F Y T R

Cort presenta al·legacions a la suspensió de l’esbucament de Sa Feixina

|

L’Ajuntament de Palma ha presentat avui, 25 d’agost, les al·legacions a l’acte dictat pel jutjat contenciós administratiu número 2 mitjançant el qual va suspendre l’acord de Junta de Govern, de dia 24 de juliol, de continuar per via d’urgència l’expedient de demolició del monument de la Feixina. Les mesures cautelars decretades per la instància judicial venien condicionades per la sol·licitud formulada per ARCA, davant la imminent interposició d’una demanda per part de dita entitat contra l’acord i per la urgència en què es tramita actualment.

Les al·legacions que s’han presentat se sustenten en els següents arguments:

  • «Perquè ARCA no ostenta una legitimació activa per impugnar l’acord de continuació de l’expedient de contractació».
  • «A més, el recurs que presenta ARCA va dirigit a un acord de continuació de l’expedient de licitació que no és susceptible de ser recorregut, perquè és un acte de tràmit no qualificat».
  • «A les al·legacions es justifica la decisió de reprendre el procediment per via d’urgència, ja que l’expedient va estar aturat durant gairebé un any».
  • «ARCA retreu a l’Ajuntament que amb l’acord es vulnera la Llei de Memòria Històrica, quan precisament aquesta és la llei que empara i motiva l’acord».
  • «ARCA afirma que el monument forma part del conjunt històric-artístic de Palma. Aquest punt no es pot acreditar perquè el Consell de Mallorca ha decidit no protegir el monument».

+ VIST