Segueix-nos F Y T R

Cort ho té tot llest per celebrar aquest dissabte la 42ena Rua de s'Arenal

|

L'Ajuntament de Palma ho té tot preparat per celebrar aquest dissabte la Rua de s'Arenal, una desfilada que aquest any compleix la seva 42en edició i que cada any congrega més públic i compta amb una major participació quant a carrosses i comparses.

A la presentació de l'esdeveniment hi han estat presents el batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, l'assessor del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miguel Ángel Contreras, els regidors d'Atenció Ciutadana de s'Arenal, Miquel Àngel Serra i el regidor de Cultura i Fires i Festes, Lluís Segura. També hi han participat la gerent de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma, Patricina Lliteras, la presidenta de l'Associació de Veïns Districte Platja de Palma, Carmen Nogueira i el president de l'AV Sant Antonio de la Platja de Ca Pastilla, Poncio Bover.

«La població de s'Arenal ha de tractar-se com un tot i aquesta col·laboració ha anat creixent i s'ha fet forta. La Rua de s'Arenal és una de les cites que ens trobam durant l'any; una convocatòria molt gran i participativa», ha destacat Frade, qui ha explicat que per a l'esdeveniment Cort ha contractat la dinamització del grup Trencaclosques com a animació infantil i també un DJ.

En aquest sentit, Serra ha valorat la participació. «Vull agrair la col·laboració d'associacions de veïns i d'hotelers per seguir apostant per aquesta festa que cada any mobilitza milers de persones entre participants i públic», dit.

Aquest any, les bases per participar en la Rua permeten inscriure's en tres modalitats: Carrossa, Comparsa i definició individual (grup de menys de 10 persones).

La Rua de s'Arenal començarà a les 15:00 h al carrer Miquel Costa i Llobera i des d'allà recorrerà l'avinguda de Miramar, avinguda Nacional i plaça de les Meravelles, on tendrà lloc una fi de festa amb una actuació infantil a càrrec de Puzle, hi haurà animació musical amb un punxadiscos i el lliurament de premis.
Les inscripcions a la Rua de s'Arenal es poden anar formalitzant durant tota aquesta setmana a les oficines municipals de l'Arenal de Llucmajor i a l'oficina de districte de l'Ajuntament de Palma.

+ VIST