Segueix-nos F Y T R

PalmaActiva elabora llistes per zones de Palma amb els comerços que estan oberts durant l'estat d'alarma

|

PalmaActiva està elaborant llistes de les diferents zones de Palma, on constin tots els comerços de la ciutat que romanen oberts durant l'estat d'alarma decretat per mor de la COVID-19. Amb aquesta iniciativa, que es difon a través de les xarxes socials, el consistori cerca donar a conèixer a la ciutadania alternatives comercials a les grans superfícies, apostant pel comerç local i de proximitat.

De moment ja consta la relació d'establiments de sis zones: Son Ferriol, Cal Caspiscol-Amanecer, Son Dameto-el Fortí, el Molinar, Secar de la Real-Establiments i Centre de Palma, encara que es preveu anar ampliant fins a incloure tota la ciutat.

Es tracta d'un projecte col·laboratiu en què fan feina 2 treballadors del programa SOIB Visibles encarregant-se de contactar amb els comerços per a confirmar que estan oberts al públic. Els establiments també poden sol·licitar aparèixer a la llista, mentre que els ciutadans, per la seva banda, poden fer les seves aportacions afegint quins estan oberts o tancats.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, responsable d'aquest projecte, recorden que volen donar suport als petits comerços de proximitat perquè «és bo per a mantenir l'activitat econòmica de les barriades». Recorden, a més, que aquests establiments no tenen problemes d'abastiment i que hi podem trobar productes de quilòmetre zero i evitar aglomeracions de gent.

+ VIST