Segueix-nos F Y T R

Apareixen pintades i cartells a Palma que demanen la llibertat de Pablo Hasél

| |

Alguns carrers de Palma han aparegut aquest dijous amb cartells i pintades que demanen la llibertat el raper Pablo Hasél, arrestat aquest dimarts a Lleida per a complir la condemna imposada per l'Audiència espanyola per «enaltiment de terrorisme i injúries i calúmnies a la monarquia i a les forces de seguretat de l'Estat».

Arran Palma s'ha fet ressò d'aquestes pintades en una publicació a les xarxes socials en què remarquen que continuaran «lluitant per la llibertat de Pablo Hasél així com la de tots els presos polítics».

«Empresonat injustament per l'Estat espanyol, el qual ha mostrat una manca total de llibertat d'expressió i que la justícia està polititzada com en temps passats, segueixen amb judicis polítics i persecució constant a l'antifeixisme», han denunciat.

A més, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) a la UIB ha penjat una imatge d'una pancarta amb el missatge 'La repressió no ens atura. Llibertat Hasél'.

En el mateix missatge el sindicat ha dit: «Davant l'injust empresonament de Pablo Hasél les estudiants ens mobilitzem a la UIB per denunciar la repressió, exigir la seva llibertat i defensar els nostres drets i llibertats democràtiques».

+ VIST