Segueix-nos F Y T R

Cort habilitarà una biblioteca de 150 metres quadrats a Pere Garau

|

L'Ajuntament de Palma instal·larà una nova biblioteca municipal en un local de 150 metres quadrats a Pere Garau, que estarà operativa durant els pròxims cinc anys, amb altres cinc anys prorrogables, per un lloguer mensual de 2.117 euros.

Així ho ha aprovat aquest dimecres la Junta de Govern municipal, que ha donat llum verda a aquest nou equipament situat en el número dos de la plaça de Pere Garau, just enfront del mercat, segons ha precisat el regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Actualment, els tècnics estan duent a terme en projecte d'adequació d'aquest local i estan gestionant l'adquisició del mobiliari i dels llibres, amb l'objectiu de tenir la biblioteca preparada per a principis de 2022.

Aquest espai, que fomentarà la «trobada entre cultures», estarà obert de dilluns a divendres, amb horari de demà i de tarda, i durant els dissabtes al matí, segons ha indicat Noguera en una roda de premsa.

A més dels serveis bàsics de biblioteca, que inclouen la consulta en sala, els préstecs i el foment de la lectura, també es col·laborarà amb baris col·lectius per a organitzar activitats per a adults i menors de manera periòdica.

«L'objectiu és crear un centre generador de coneixement, integrador, aliat amb les associacions de veïns i potenciador de la barriada, fent d'aquesta biblioteca un punt de dinamització i referència», ha manifestat el regidor.

+ VIST