Segueix-nos F Y T R

Palma celebra al Bosc de Bellver la primera jornada de l'activitat 'Basuralesa'

La jornada ha comptat amb la participació d'uns 30 veïns de la zona de Bellver i el districte Ponent. | Ajuntament de Palma

| | Palma |

L'Ajuntament de Palma ha realitzat aquest dissabte al Bosc de Bellver la primera jornada de conscienciació ambiental i preservació d'espais naturals 'Basuralesa' que ha comptat amb l'assistència d'unes 30 persones.

Segons ha informat Cort, aquest acte, al qual ha assistit la regidora d'infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, i el coordinador de Districte Ponent, Manuel Fernández, ha consistit en una xerrada informativa sobre les tasques de preservació ambiental i manteniment que es fan en el Bosc de Bellver i, posteriorment, un taller de recollida de deixalles i residus als voltants del Bosc.

La jornada ha comptat amb la participació d'uns 30 veïns de la zona de Bellver i el districte Ponent i s'ha efectuat en dos torns amb l'objectiu d'evitar concentracions, un a partir de les 09.00 hores i l'altre a partir de les 10.30 hores.

L'objectiu d'aquesta jornada, que també es realitzarà en la zona d'Es Carnatge el dissabte 17 d'abril, és desenvolupar una consciència sostenible i millorar la preservació dels espais naturals.

'Basuralesa' forma part de les activitats d'educació ambiental dirigides a infants i veïns de Palma que està realitzant durant aquests mesos l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat i que tenen per objectiu contribuir a la preservació de biodiversitat urbana i espais naturals mitjançant activitats lúdiques dirigides a escoles, associacions i a la ciutadania.

+ VIST